Olajcsere

Az autó olajcseréje az egyik legfontosabb karbantartási feladat, amelyet az autótulajdonosoknak rendszeresen el kell végezniük az autójukban. Az autó olajcseréje lehetővé teszi, hogy az autó motorja tisztán és hatékonyan működjön, és csökkenti a meghibásodások és a javítások szükségességét.

Az autó motorolajának szerepe az, hogy kenje a motor belső részeit, eltávolítsa a szennyeződéseket és a piszkot, és hűtse a motort. Az autó motorolaja azonban az idő előrehaladtával elkezd kopni és szennyeződni, és nem tudja hatékonyan végezni a működési feladatát. Ezért az autó olajcseréjének időszakosan el kell történnie, hogy friss és tiszta olaj kerüljön a motorba.

Az autó olajcseréje nem csak az autó motorja számára fontos, hanem az egész autó egészsége szempontjából is. Az autó olajcseréje lehetővé teszi az autószerelők számára, hogy megvizsgálják a motort és az autó többi részét is, és észleljék a potenciális problémákat, mielőtt azok nagyobb problémákká válnának.

Az autó olajcseréje magában foglalja a régi olaj eltávolítását, az olajszűrő cseréjét és a friss motorolaj hozzáadását. Az autó tulajdonosának rendszeresen kell ellenőriznie az autó olajszintjét, és szükség esetén olajat kell adnia az autójához.

Az autó olajcseréje általában fél évente vagy évente javasolt, de az autó típusától, az olaj típusától és az autó használati feltételeitől függően változhat. Az autó tulajdonosának az autó gyártójának ajánlásait kell követnie, és rendszeresen ellenőriznie kell az autó olajszintjét és állapotát.

OLAJ CSEREMENNYISÉG BRUTTÓ ÁR
MOTOROLAJ CSERE MUNKADÍJ/ÓRA14 900Ft
MOTOROLAJ CSERE MUNKADÍJ
HOZOTT ANYAGGAL
/ÓRA16 900Ft
VÁLTÓOLAJ CSERE MUNKADÍJ/ÓRA8 900Ft
VÁLTÓOLAJ CSERE MUNKADÍJ
HOZOTT ANYAGGAL
/ÓRA10 900Ft
VÁLTÓOLAJ CSERE MUNKADÍJ AUTOMATA VÁLTÓS AUTÓ ESETÉN/ÓRA22 000Ft-tól
VÁLTÓOLAJ CSERE MUNKADÍJ AUTOMATA VÁLTÓS AUTÓ ESETÉN (MOTUL EVO GEN2)/ÓRA60 000Ft-tól