Műszaki
vizsgáztatás

Az autó műszaki vizsgáztatása minden országban kötelezően előírt, és az autó biztonságos közlekedésének alapvető feltétele. Az autó műszaki vizsgáztatása során az autó szakértői megvizsgálják az autó biztonságos működését, és megállapítják, hogy az autó megfelel-e a biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Az autó műszaki vizsgáztatása segít biztosítani, hogy az autó biztonságosan közlekedjen az utakon, és védje a sofőr és az utasok életét.

Az autó műszaki vizsgáztatása általában az autó külső és belső részeinek, a karosszériának, az elektromos rendszernek, az üzemanyag rendszernek, a motor teljesítményének és a futóműnek az átvizsgálását jelenti.

Az autó műszaki vizsgáztatása során az autó szakértői ellenőrzik a fékrendszert, a kerekek állapotát, a lámpák és az elektromos rendszer működését, a kipufogórendszer állapotát, az üzemanyag rendszer működését és a karosszéria állapotát is. Az autó műszaki vizsgáztatásának során az autó szakértői megvizsgálják az autó működésének minden fontos részletét, és ha az autó nem felel meg az előírt szabványoknak, akkor azt elutasítják, és a tulajdonosnak javaslatot adnak az autó állapotának javítására.

Szervizünk vállalja a műszaki vizsga előtti átnézést, szükséges javítások elvégzését, valamint magát az ügyintézést is!

MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁSMENNYISÉG BRUTTÓ ÁR
MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS + ÜGYINTÉZÉS SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ/AUTÓ36 000Ft
MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS + ÜGYINTÉZÉS KISTEHERGÉPJÁRMŰ/AUTÓ39 000Ft
MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS + ÜGYINTÉZÉS SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ 4*4/AUTÓ39 000Ft
MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS + ÜGYINTÉZÉS KISTEHERGÉPJÁRMŰ 4*4/AUTÓ44 000Ft