Átvizsgálás
Állapotfelmérés

Az autó állapotfelmérés általában az autó külső és belső részeinek, a karosszériának, az elektromos rendszernek, az üzemanyag rendszernek, a motor teljesítményének és a futóműnek az átvizsgálását jelenti. Az állapotfelmérés során az autó szakértői megnézik az autó alvázát, a kerekeket, az ablakokat, a tükröket, az ajtókat, az üléseket és az elektronikus rendszereket, beleértve az utastérben található vezérlő gombokat, az érzékelőket és a kijelzőket is.

Az autó állapotfelmérés előnyei közé tartozik, hogy segít az autó vásárlóknak és eladóknak meghatározni az autó értékét, és átfogó képet nyújt az autó állapotáról. Az állapotfelmérés segíti az autó vásárlókat a döntéshozatalban, és segít kizárni a rejtett hibákat, amelyek jelentős költségekkel járhatnak. Az állapotfelmérés előnye az is, hogy segíti az autó eladóit az autó értékének meghatározásában, és növeli az autó eladhatóságát.

ÁTVIZSGÁLÁS / ÁLLAPOTFELMÉRÉSMENNYISÉG BRUTTÓ ÁR
ÁTVIZSGÁLÁS /AUTÓ10 000Ft
ÁTVIZSGÁLÁS MŰSZAKI VIZSGÁRA /AUTÓ11 000Ft
ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT /AUTÓ18 000Ft
KIS SZERVIZ /AUTÓ14 000Ft
NAGY SZERVIZ /AUTÓ22 000Ft
HIBAKÓD KIOLVASÁS /AUTÓ10 000Ft
MŰSZERES DIAGNOSZTIKA
(rendszer frissítés stb.)
/AUTÓ10 000Ft-tól

Az autódiagnosztika az autók hibaelhárításának és javításának fontos eszköze. Az autódiagnosztikai eszközök segítenek a szerelőknek az autók elektronikus rendszerének ellenőrzésében, beleértve a motor, a fékrendszer, az ABS rendszer, az üzemanyag-rendszer és másokat. Az autódiagnosztika elengedhetetlen a modern autók javításához, mivel az autók egyre összetettebbek és a hibaelhárításuk egyre nehezebb.

Az autódiagnosztika előnyei közé tartozik a gyors és hatékony hibaelhárítás, az alkatrészek pontos azonosítása, a megbízható diagnózis, a költséghatékony javítás és az autó teljesítményének optimalizálása.

Az autódiagnosztikai eszközök általában két típusba sorolhatók: a diagnosztikai szoftverek és a diagnosztikai hardverek. A diagnosztikai szoftverek olyan programok, amelyek segítenek a szerelőknek az autók hibaelhárításában és javításában. Ezek az eszközök lehetővé teszik a szerelőknek, hogy az autók elektronikus rendszerét ellenőrizzék, az adatokat lekérdezzék és grafikonok és táblázatok formájában jelenítsék meg. A diagnosztikai szoftvereket számítógépre kell telepíteni, és általában internetkapcsolatra van szükségük.

A diagnosztikai hardverek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a szerelőknek, hogy az autó elektronikus rendszerét közvetlenül ellenőrizzék. Ezek az eszközök általában hordozhatók és könnyen használhatók. Az autódiagnosztikai eszközöknek általában számos funkciója van, beleértve az adatok lekérdezését, az alkatrész-tesztelést, az alkatrész-adatok lekérdezését, a kódolást és a programozást.

Szervizünk BOSCH KTS-560 és LAUNCH X-431 PRO5 autódiagnosztikával rendelkezik, online BOSCH hozzáféréssel. 
Mindkét autódiagnosztikai eszköz a legmegbízhatóbb eszközök, amelyet autószerelők használnak a járművek hibaelhárításához és javításához. 
 

Az autódiagnosztika elengedhetetlen a modern autók javításához, mivel az autók egyre összetettebbek és a hibaelhárításuk egyre nehezebb. Az autódiagnosztikai eszközök, lehetővé teszik a szerelőknek, hogy az autók elektronikus rendszereit ellenőrizzék, beleértve az injektorokat, a szelephajtásokat, az elektronikus vezérlőegységeket és más fontos rendszereket.

Az egyik fő funkció az adatok lekérdezése az autóról. Az eszköz lehetővé teszi, hogy az autó elektronikus rendszerének különböző paramétereit ellenőrizzék, beleértve a motor fordulatszámát, a hőmérsékletet, a szelepállítást és a beömlőnyomást. Az adatokat grafikonok és táblázatok formájában jeleníti meg.

Az eszköz további funkciói közé tartozik az alkatrész-tesztelés, az alkatrész-adatok lekérdezése, a kódolás és a programozás. Az alkatrész-tesztelés lehetővé teszi, hogy teszteljék az autó egyes rendszereit, beleértve a motor, a fékrendszer, az ABS rendszer, az üzemanyag-rendszer és másokat. Az alkatrész adatok lekérdezése segíti a szerelőket a helyes alkatrész kiválasztásában, míg a kódolás és a programozás lehetővé teszi az új alkatrészek beállítását az autó elektronikus rendszerében.