DPF RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR TISZTÍTÁS

A DPF (Diesel Particulate Filter) részecskeszűrő és a katalizátor két fontos alkatrésze az autó kipufogórendszerének, amelyek segítenek csökkenteni a károsanyag-kibocsátást, és tisztán tartják a kipufogógázokat. Azonban az idő múlásával ezek az alkatrészek eltömődhetnek, ami csökkenti az autó teljesítményét és növeli a károsanyag-kibocsátást.

A DPF részecskeszűrő az autó kipufogórendszerének egyik legfontosabb eleme. A szűrő feladata, hogy a kipufogógázokból kiszűrje a részecskéket, amelyek az égés során képződnek. Az idővel a DPF részecskeszűrő eltömődhet, ami csökkenti az autó teljesítményét és növeli a károsanyag-kibocsátást. A DPF részecskeszűrő tisztítására több módszer is létezik, attól függően, hogy mennyire súlyos az eltömődés. Az egyik legegyszerűbb módja a DPF részecskeszűrő tisztításának az, hogy az autó hosszabb időn át magasabb fordulatszámon működjön, ami segít eltávolítani a felhalmozódott szennyeződéseket a DPF-ből.

A katalizátor is fontos része az autó kipufogórendszerének, amely segít csökkenteni a káros anyagokat a kipufogógázokban. Az idő múlásával azonban a katalizátor is eltömődhet, és ez csökkentheti annak hatékonyságát. A katalizátor tisztítására több módszer is létezik. Az egyik lehetőség a vegyszeres tisztítás, amely magában foglalja a katalizátor eltávolítását és speciális tisztítófolyadékkal történő átmosását. Egy másik lehetőség az ultrahangos tisztítás, amely során az alkatrészt ultrahangos hullámokkal tisztítják meg.

DPF RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR TISZTÍTÁSMENNYISÉG BRUTTÓ ÁR
RÉSZECSKESZŰRŐ CSERE/db55 000Ft
RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS TEHERGÉPJÁRMŰ 3,5T ALATT/db38 000Ft
RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS SZEMÉLYGÉPKOCSI/db32 000Ft
RÉSZECSKESZŰRŐ ADAPTÁLÁS/db12 000Ft
FAP ADALÉK UTÁNTÖLTÉS MUNKADÍJ+DIAGNOSZTIKA /db28 000Ft-tól